• vr14 augustus 2020van21:30 uurtot23:30 uur
Prullenbos
Haal je mooiste bolide uit de garage voor een heuse drive-in bioscoop! Een kwartiertje na zonsondergang (rond 21.30 uur) kan je met jouw bubbel genieten van een film vanuit de wagen. De ticketprijs is 10 euro per wagen. Gelieve je inschrijvingsbewijs/betaalbewijs te tonen aan een medewerker van de Dienst Vrije tijd en Jeugd van Laarne. er plaatse kunnen drankjes en snacks aangekocht worden. Eigen eten en drinken meebrengen, is niet toegelaten.

Film: The dressmaker
Toen ze nog maar tien jaar oud was, werd Tilly Dunnage gedwongen om haar geboortedorp op het platteland van Australiƫ te verlaten in een zwarte wolk van beschuldigingen.
Jaren later keert ze terug om voor haar moeder te zorgen. Ze is dan in Parijs bij de beste coutureateliers in de leer geweest. Tilly's schitterende jurken wekken de afgunst van de hele bevolking.
Maar Dungatar is een klein dorp, en kleine gemeenschappen hebben een lang geheugen. Wanneer de excentrieke dorpelingen zich voor een tweede maal tegen haar keren, besluit ze hun een lesje te leren...

Locatie

Prullenbos
Termstraat , 9270 Laarne

Prijs

  • Basistarief 10

Leeftijd

van 12 tot 99 jaar