AAA
rss

Sport

VAKANTIEREGELING SPORTHAL / SPORTDIENST LAARNE:

Vanaf 1 t/m 31 juli 2015 zal sporthal Veldmeers en haar cafetaria gesloten zijn, wegens jaarlijks verlof !
De openluchtspeeltuin, het kunstgras omnisportveldje en de Finse looppiste blijven tijdens deze periode echter wel toegankelijk en dit telkens vanaf 7u tot 22 u ! De kunstgrastennisbanen in sportcentrum Veldmeers kunnen, mits voorafgaandelijk reservatie (let wel: reserveren in juli is “enkel telefonisch” mogelijk en dit ...tijdens weekdagen telkens tussen 8u en 11u30), gehuurd worden via de sportdienst. De sleutel voor toegang tot deze tennisbanen kan (mits betaling van waarborg € 15,00 ) tijdens diezelfde tijdstippen ook worden afgehaald op de sportdienst (of bij diens afwezigheid op de dienst cultuur/jeugd) . Tip: Alvorens langs te komen om de sleutel, neem je dus best eerst telefonisch contact op met de sportdienst op het nr. 09/ 369 16 31.
Tijdens de vakantieperiode zal er bij sluiting van de sporthal ook de mogelijkheid bestaan om in het openluchtsportcentrum gratis gebruik te maken van de toiletten in één van de sanitaire units naast het gebouw. Volg hiervoor de bewegwijzering ter plaatse aub.
De toegang tot het openluchtsportcentrum is na 22u ’s avonds en vóór 7u ’s morgens verboden.
Vanaf 1 augustus openen de sporthal en de cafetaria terug volgens de normale openingsuren..

Openingsuren sportdienst (juli):
Tijdens de maand juli kan je (o.v.) op de sportdienst terecht (bij één van de sportfunctionarissen of één van de medewerkers sportdienst) en dit iedere voormiddag tussen 8u30 en 11u30 ( uitgez. op 10 juli). In de namiddag kan enkel via afspraak (tel. 09 369 16 31)
Voor eventuele specifieke vragen over de sportkampen kan je bij de sportfunctionaris/sportpromotor Corien Vliebergh op volgende werkdagen: vrij. 17, do. 23, vr. 24, di. 28, woe. 29 (enkel voormiddag) en do. 30 juli en/of via afspraak (tel. 09 369 16 31)
Op dinsdag 21 juli is de sportdienst gesloten.
Vanaf 1 augustus gelden (o.v.) terug de normale openingsuren.

sportveld3

De Sportdienst wil de sport binnen de gemeente promoten.

Dit gebeurt o.a. door allerlei sportactiviteiten te organiseren en door bijzondere projecten te begeleiden.

De dienst verzorgt de reservaties van de sporthal of andere sportinfrastructuur van de gemeente.

Verder kan je hier terecht voor allerlei informatie over de sportverenigingen die actief zijn in onze gemeente, allerhande initiatieven zoals sportdagen, jeugdsport,...

De dienst staat eveneens in voor het beheer, het onderhoud en de uitbreiding van de gemeentelijke sportinfrastructuur en de sporthal.


Laatst gewijzigd op: 25/06/15
Printvriendelijke versie
PDF